×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

Reebok GLIDE Kadın Beyaz Spor Ayakkabı GZ2323

1.320,00 TL 2.200,00 TL
Marka : Reebok


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

• Reebok Ayakkabi Glide, spor yaparken rahatligi ve performansi bir arada sunan bir ayakkabidir.

• Ayakkabinin üst kismi, hava alabilen file malzeme ile tasarlanmistir. Bu sayede ayaklarinizin terlemesi önlenir ve ayakkabi içi daha kuru kalir.

• Ayakkabinin tabani, özel olarak tasarlanmis bir kauçuk malzeme ile kaplanmistir. Bu sayede ayakkabi, zeminle daha iyi bir tutus saglar ve kayma riski azalir.

• Ayakkabinin iç kismi, yumusak bir malzeme ile kaplanmistir. Bu sayede ayaklarinizin rahat etmesi saglanir ve ayakkabi içinde ayaginizin sürtünmesi önlenir.

• Reebok Ayakkabi Glide, farkli renk seçenekleri ile sunulmaktadir. Bu sayede her tarza uygun bir seçenek bulmak mümkündür.

Stok Kodu RBGZ2323-STD
Barkod
EAN
Kategoriler İNDİRİM, Sneaker
Markalar Reebok
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap