×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

Nike Mercurial Superfly 9 Elite FG Erkek Siyah Krampon DJ4977-040

5.459,93 TL 8.399,90 TL
Son 1 adet ürün kaldı!
Marka : Nike


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Sahaya Hos Geldin, Zoom

Nike, tarihimizde ilk kez futbola özel olarak 3/4 boy yepyeni bir Zoom Air birimi gelistirdi. Plakaya yerlestirilen birim, en zorlu zeminlerde ve arazi sartlarinda oynayan sporcular için ekstra hizli tepki veren yastiklama sunar.

Topu Hisset

Üst kisim, yüksek hizlarda optimum top kontrolü sunmak için kavrayici izgara fileyi üst düzey astarla birlestiren Vaporposite malzemeden üretilmistir. Astar, üst kismin yüzeyinde dokulu bir yapi olustur. Yumusak ve destekleyici olan yapi, ayagini sikica sararak top sürerken, pas verirken ve sut çekerken daha dogal bir top hissi sunar.

Hiz Sunan Tasarim

Flyknit, yumusak ve esnek kumasiyla ayak bilegini sikica sarar. Yapi içindeki hiz kafesi, optimum sabitleme için ayagini ekstra agirlik yapmadan plakaya sabitleyen, ince ve güçlü bir malzemeden üretilmistir.

Saglam Bas, Harekete Geç

Tri-star krampon çivileri, hizla ve güvenle yön degistirmen için her adimda çok yönlü tutus sunar. Topuktaki krampon çivileri, aniden dururken tutus ve destek saglar. Burun kisminin ortasindaki krampon çivileri, ani çikislarda tutus sunar.

Stok Kodu NKDJ4977-040
Barkod
EAN
Kategoriler İNDİRİM, Krampon
Markalar Nike
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap