×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

Nike Gripknit Phantom GX Elite Df FG Erkek Kırmızı Krampon DC9969-600

5.784,94 TL 8.899,90 TL
Marka : Nike



500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Nike Phantom Gx Elite Df Fg Erkek Siyah Futbol Krampon

Sahada topa hassas dokunuslar yaparak firsat yaratir, igne deliginden yildirim hizinda toplar geçirirsin. Topa daha iyi temas edebilmen için çigir açan Nike Gripknit malzemeye ve gizli bagcik sistemine sahip olan stil, sezgisel tasarimiyla hem topu kontrol ederken hem de sut çekerken optimum performans sunar.

Üstün Top Temasi

Nike Gripknit, topa daha iyi temas etmeni saglayan yapiskan bir malzemedir. Topu kontrol ederken daha fazla alanin olmasi için ilk iki bagcigi kaplar. Ayaginin sekline uyum saglar ve hem yagisli hem günesli havalarda esit kavrayis sunar.

Ayagina Uyum Saglayan Rahat Yapi

Asimetrik bilek ve topuk kismi rahat etmeni saglar. Topuktaki yumusak ögeler, kramponun ayagina daha kisa sürede uyum saglamasina yardimci olurken destek ve yapidan ödün vermeden rahatsizligi ve basinci azaltir. Gizli bagcik sistemimizle maç sirasinda bagciklarini düsünmene gerek kalmaz. Bagciklara erisim sunan elastik örgü katman, kramponun topa daha iyi temas etmesini saglar. Gripknit'i tamamlayan bu ayrinti ayagini sabitler. Flyknit bilek kismi, ayak bilegini ve bacagin alt kismini sikica sararak rahatlik sunar.

Çevik Tasarim

Tüm Nike kramponlar arasinda en fazla sayida ve en çesitli tri-star çivilere sahip olan bu model, ayak taragindaki esnek oluklariyla hizlica yön degistirmeni saglar. Dis tabandaki dalgali çizgiyi görüyor musun? Bu zikzakli çizgi, sahada yaptigin hareketleri taklit eder.

Stok Kodu NKDC9969-600
Barkod
EAN
Kategoriler İNDİRİM, Krampon
Markalar Nike
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap