×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

Lescon NIMBUS MAX SU GECIRMEZ TREKKING Erkek Siyah Bot 23KAE00NIMBM-633

1.349,99 TL 2.699,99 TL
Marka : Lescon



500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Ürün Açiklamasi

Kesintisiz doga kesiflerinizde, her türlü hava kosuluna meydan okuyan, saglam ve dayanikli bir çift su geçirmez trekking bot her macera severin ihtiyaçlarina cevap verir. Bu su geçirmez trekking bot, sizin için tasarlandi ve size her adimda konfor, koruma ve performans sunar.

Su Geçirmezlik

Bu bot, su geçirmez membran teknolojisi sayesinde ayaklarinizi kuruturken doganin zorlu kosullarindan korur. Deri ve su geçirmez kaplama ile üretilmistir.

Kaymaz Taban

Özel olarak tasarlanmis kauçuk taban, kaymalari önler ve zorlu arazide mükemmel tutus saglar. Her türlü zeminde güvenle yürümenizi saglar.

Konfor ve Destek

Orta ayak destegi ve yastikli tabanlik, uzun yürüyüsler sirasinda bile ayaginizin rahatligini ve saglamligini korur.

Hava Dolasimi

Ayaklarin rahat kalmasini saglayan nefes alabilir malzeme ve havalandirma sistemleri.

Dayaniklilik

Kaliteli malzemeler ve dikisler sayesinde bu bot uzun ömürlüdür ve yogun kullanima dayaniklidir.

Stok Kodu LC23KAE00NIMBM-633
Barkod
EAN
Kategoriler İNDİRİM, Bot
Markalar Lescon
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap