×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

Lescon Erkek Beyaz Outdoor Ayakkabı 22KAE00EXPMM

855,60 TL 1.426,00 TL
Son 1 adet ürün kaldı!
Marka : Lescon


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Ürün Açiklamasi

Kesintisiz doga kesiflerinizde, her türlü hava kosuluna meydan okuyan, saglam ve dayanikli bir çift su geçirmez trekking bot her macera severin ihtiyaçlarina cevap verir. Bu su geçirmez trekking bot, sizin için tasarlandi ve size her adimda konfor, koruma ve performans sunar.

Su Geçirmezlik

Bu bot, su geçirmez membran teknolojisi sayesinde ayaklarinizi kuruturken doganin zorlu kosullarindan korur. Deri ve su geçirmez kaplama ile üretilmistir.

Kaymaz Taban

Özel olarak tasarlanmis kauçuk taban, kaymalari önler ve zorlu arazide mükemmel tutus saglar. Her türlü zeminde güvenle yürümenizi saglar.

Konfor ve Destek

Orta ayak destegi ve yastikli tabanlik, uzun yürüyüsler sirasinda bile ayaginizin rahatligini ve saglamligini korur.

Hava Dolasimi

Ayaklarin rahat kalmasini saglayan nefes alabilir malzeme ve havalandirma sistemleri.

Dayaniklilik

Kaliteli malzemeler ve dikisler sayesinde bu bot uzun ömürlüdür ve yogun kullanima dayaniklidir.

Çok Amaçli Kullanim

Trekking, dagcilik, kamp, avcilik gibi birçok açik hava aktivitesi için uygundur.

Bu su geçirmez trekking botlar, doga ile daha yakin bir deneyim yasamanizi saglar ve sizi daima korur. Her adiminizda güvende hissetmenizi ve dogayla uyumlu bir macera yasamanizi saglar.

Phylon

Taban bölgesinde yer alan Phylon malzeme ayak hareketine uyum saglayip darbeleri minimuma indirir.

Kauçuk

Tabaninda kullanilan özel kauçuk katman ile asinmaya karsi dayaniklilik saglamakla beraber sert zeminlerde de soku absorbe edip rahat hareket etmenizi saglar.

Super Grip

Super Grip özelliigi sayesinde özel desen ve sekillere sahip ergonomik tabani ile maksimum kavrama ve konfor saglar.

Les Insole

Les Insole teknolojisi içeren ayakkabi, içindeki nem ve teri en aza indirgeyebilmek için vücut agirliginin esit dagilmasini amaçlayan özel olarak islenip olusturulan iç ayakkabi malzeme yapisina sahiptir.

Lescon Microfiber

Estetik görünüme sahip Lescon microfiber; ayak sagligini korumaya yardimci olmanin yani sira yumusak ve saglam bir formda üretilmis saya malzemesidir.

Unutmayin

Ayakkabi seçerken, uygun boyutu seçmek çok önemlidir. Lütfen ayak tipinize uygun bir boyut seçtiginizden emin olun. Bu su geçirmez trekking botlari ile doganin tadini çikarin ve macera dolu anilar biriktirin

Stok Kodu LC22KAE00EXPMM-010
Barkod
EAN
Kategoriler Outdoor Ayakkabı, İNDİRİM
Markalar Lescon
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap