×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

Lescon AIRFOAM SCROLL Kadın Siyah Spor Ayakkabı 23NAU00SCRLU-633

1.799,99 TL 2.999,99 TL
Son 1 adet ürün kaldı!
Marka : Lescon


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Teknoloji ve stilin mükemmel bir birlesimi olan mekanizmali ayakkabilarla tanisin! Bu ayakkabilar, günlük yasaminiza konfor, islevsellik ve siklik katmak için tasarlandi. Iste size bu harika ürünün özellikleri:

Mekanizmali Uygunluk : Ayakkabinin üst kismindaki mekanizma sayesinde, ayakkabilarinizi kolayca giyip çikartabilirsiniz. Artik bagciklari dügümlemek ve çözmekle zaman kaybetmeyeceksiniz.

Özellistirilebilir Uygunluk : Mekanizmali ayakkabilar, her adimda ayaginiza mükemmel bir uygunluk saglar. Ayakkabilarinizi sikilastirabilir veya gevsete bilirsiniz, böylece her adimda rahat ve güvende hissedersiniz.

Süper Konfor : Ayakkabinin içindeki özel yastiklama, uzun süreli kullanim sirasinda ayaklariniza maksimum konfor sunar. Ayakkabilarinizi giydiginizde, her adimda adeta bulutlarda yürüyormus gibi hissedeceksiniz.

Dayaniklilik : Kaliteli malzemelerden üretilen mekanizmali ayakkabilar, uzun ömürlüdür ve günlük asinmaya dayaniklidir.

Sik Tasarim : Bu ayakkabilar, sik ve modern bir tasarima sahiptir. Hem günlük giyimde hem de özel etkinliklerde rahatlikla kullanabilirsiniz. Tarziniza ve kisisel tercihlerinize uygun farkli renk ve desen seçenekleri mevcuttur.

Stok Kodu LC23NAU00SCRLU-633
Barkod
EAN
Kategoriler İNDİRİM, Sneaker
Markalar Lescon
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap