×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

adidas TERREX AGRAVIC FLOW CF K Turuncu Çocuk Outdoor Ayakkabı IE7600

1.429,45 TL 2.599,00 TL
Son 1 adet ürün kaldı!
Marka : Adidas


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Çocuklar için tasarlanan bu adidas Terrex arazi kosu ayakkabisi, her türlü zeminde kullanima uygundur. Hafif ve konforlu model, çocuklarin yeni kosu rotalarini kesfetmek için ihtiyaç duydugu yastiklama ve korumayi sunar. Nefes alabilen file üst yüzeye sahip olan ayakkabi, çamurluk ile burun kismini nemden korur; antimikrobiyel OrthoLite® iç taban ile yumusak ve destekleyici bir his sunar. En dogru numarayi bulabilmek için gelistirilen Adifit çikarilabilir astar ve Traxion dis taban, mükemmel uyum ve zemin tutusu saglar.

Ayakkabinin üst yüzeyi, en az %50 oraninda geri dönüstürülmüs malzeme içerir. Bu ürün, plastik atiklara son vermeye yönelik çözümlerimizden sadece birini temsil ediyor.

Stok Kodu ADIE7600-STD
Barkod
EAN
Kategoriler Outdoor Ayakkabı, İNDİRİM
Markalar Adidas
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap