×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

adidas STAN SMITH W Beyaz Kadın Spor Ayakkabı G58184

2.309,45 TL 4.199,00 TL
Marka : Adidas


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Giydiklerine karar verirken ruh halini mi yansitiyorsun? Sportif, rahat, sik ya da sofistike... Bu modelle çok da düsünmene gerek yok. Stan Smith'in ikonik spor ayakkabisi, bu sorunu onlarca yil önce çözdü. Yalin ve klasik bir stile sahip bu ayakkabi, her kiyafete ve ortama kolayca uyum saglar. Sik ve yalin tasarimli model, son derece kullanislidir. Is toplantisi, açilis ya da gece kulübü. Hepsi için uygun. Daha iyisi ne mi? Geri dönüstürülmüs malzemelerle üretilen model, kendini her anlamda iyi hissetmeni saglar.

Bu ürün, yüksek performans sunan geri dönüstürülmüs malzeme serisi Primegreen ile üretilmistir. Ayakkabi sayasinin %50'si geri dönüstürülmüs malzeme içerir. Model, saf polyester içermez.

Stok Kodu ADG58184-STD
Barkod
EAN
Kategoriler İNDİRİM, Sneaker
Markalar Adidas
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap