×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

adidas POWER VI GFX Sırt Çantası HT6940

865,30 TL 1.018,00 TL
Son 1 adet ürün kaldı!
Marka : Adidas


500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

BELIRLI ORANDA GERI DÖNÜSTÜRÜLMÜS MALZEMELERLE ÜRETILEN, GÜNLÜK KULLANIMA UYGUN SIRT ÇANTASI

Bu adidas sirt çantasi, yan kisimlarindaki sikistirma bantlari ile bir yedek kapüsonlu üst veya büyük bir su sisesi tasimak için idealdir. Bir çok fermuarli cebin yani sira, ön panelde kartlarini ve telefonunu koyabilecegin bir gizli fermuarli cep bulunur. Is çikisinda kardiyo egzersizine sonra da arkadaslarinla bulusmaya gideceksen, dizüstü bilgisayarini dolgulu bölmeye yerlestir ve yola çik.

Geri dönüstürülmüs malzemelerle tasarlanan ve en az %40 oraninda geri dönüstürülmüs malzemelerden üretilen bu ürün, plastik atiklara son vermeye yönelik çözümlerimizden sadece birini temsil ediyor.

Stok Kodu ADHT6940-STD
Barkod
EAN
Kategoriler Sırt Çantası, İNDİRİM
Markalar Adidas
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap