×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

adidas Power Sırt Çantası Siyah IP9774

1.639,00 TL
Marka : Adidas



500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Bu çok yönlü çanta, hem okula hem spora giderken kullanmak için idealdir. Çok sayida cebi ile esyalarini düzenli tutan model, dolgulu bölmesi ile dizüstü bilgisayarini korur. Saglam kaplama tabani ile darbelere, asinmalara ve islak zemine karsi dayaniklilik sunar. Sikistirma askilari ile kompakt bir tasima deneyimi sunan bu adidas sirt çantasi ile güne güvenle basla.

Bu ürün, en az %50 oraninda geri dönüstürülmüs malzemeden üretilmistir. Halihazirda üretilmis malzemeleri tekrar kullanarak, atiklarin azalmasina, sinirli kaynaklara olan bagimliligimizi ve ürettigimiz ürünlerin ayak izini azaltmaya yardimci oluyoruz.

Stok Kodu ADIP9774-STD
Barkod
EAN
Kategoriler Sırt Çantası
Markalar Adidas
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap