×
Ürünler Sepete Eklendi
Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim. Siparişin 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. 500 TL Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo. 30 Gün Ücretsiz İade & Değişim.

adidas Erkek Hoops 3.0 Low Classic Vintage Beyaz Spor Ayakkabı GY5427

2.999,00 TL
Marka : Adidas



500₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo

Güvenilir Alışveriş

Adidas Hoops Low Classic Vintage Esintisini Ayaginiza Tasiyin

Adidas Hoops 3.0 Low Classic Vintage modern ve sade detaylarla donatilmis bu model günlük kullanim için büyük rahatlik sunuyor. Basketbol stilinden ilham alan model, zarif detaylari sayesinde günlük sportif sikligi bir adim öteye tasiyor. Ikonik logosu ve renkli görünümü ile göz dolduruyor. Bu model, anlamli kombinasyonlari imzalamaniza olanak tanir. Sokakta, iste, magazada ve seyahat ederken kullanilabilir. Konforun tadini sonuna kadar çikarabilirsiniz.

Basketbol stilini günlük hayata tasiyor

Aktif, erkeklerin ilk tercihlerinden biri olan Adidas Hoops 3.0 Low Classic Vintage erkek spor ayakkabi, gün boyu ayaklarinizin rahat etmesini sagliyor. Yeni nesil teknoloji ile gelistirilen model oldukça etkileyici. Spor giyimde erkeklerin begenisini kazanan model, sentetik derisi ile esnek bir forma bürünüyor. Her hareketinize uyum saglayarak günlük görevleri rahatça tamamlamaniza yardimci olur. Ayrica retro kauçuk taban tutus saglar ve farkli zemin yüzeylerinde denge saglamaya yardimci olur.

Erkek Spor Detay

Adidas Hoops 3.0 Ikonik ve zarif tasarima sahip erkek spor ayakkabi modeli, karizmatik görünümüyle tam not aliyor. Günlük stilinize sportif bir dokunus katmak için pantolon, sort ve spor ayakkabi gibi farkli parçalarla tercih edebilirsiniz. Uyumlu renklerde zarif bir sekilde giyilen, dantel tasarimi sayesinde kolayca giyilip çikarilabilir.

Ayak konforunu saglayan dis yüzey

Nefes alabilen tasarim detaylari ile beklentileri karsilar. Adidas Hoops 3.0 Low Classic erkek spor ayakkabi her an rahat hissetmenizi saglayacak. Özel delikli yapisi ayagin hava almasina yardimci olarak saglikli ve güvenli kullanim saglar. Yogun günlerde kuru ve temiz kalmanizi saglayarak kalitesini her sekilde hissettirir. Nemi azalttigi için olumsuz kokularin ve terlemenin önlenmesine de yardimci olur.

Zengin koleksiyonun gözdesi

Adidas Hoops 3.0 Low Classic Vintage erkek spor ayakkabi, gösterisli stiliyle spor stilden vazgeçemeyenleri kendine çekiyor. Tarzinizi gelistirmek ve gün boyu rahat hareket etmek için seçmekten çekinmeyin. Adidas Hoops 3.0 erkek spor ayakkabi ve diger Adidas ürünlerini Dalkiliç Spor ayricaliklariyla kullanabilir, beklentilerinize uygun ürünleri siparis verebilirsiniz.

adidas Erkek Günlük Spor Ayakkabi

Hoops 3.0 Low Classic Vintage Modelinin Genel Özellikleri

Normal kalip

Bagcikli tasarim

Sentetik deri saya

Yastiklamali yapi

Kumas astar

EVA iç taban

Kauçuk dis taban

Stok Kodu ADGY5427-STD
Barkod
EAN
Kategoriler Sneaker
Markalar Adidas
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap